Brink Gereedschappen - Gereedschappen en machines
ii   Home >> CNC machines >> Software

Catalogus Software:DESKPROTODeskproto lite - 25 users class room pack
Speciale educatieve licentie voor 25 gebruikers Deskproto Lite Nederlandstalig!. Met DeskProto kan je snel en eenvoudig NC-code berekenen om op de KM3D CNC of elke andere CNC machine (Emco, Isel, Style, etc.) een tastbaar model te kunnen maken.

Om met een CNC freesbank 3D modellen te kunnen frezen is 3D CAM software nodig. Dergelijke software is meestal moeilijk te bedienen (bedoeld voor specialisten). Het Nederlandse pakket DeskProto is een uitzondering: gebruikers zonder CNC ervaring kunnen door de wizards toch snel en eenvoudig 3D freesbanen genereren. Dit blijkt zeer goed te werken voor scholieren/studenten. Het CNC frezen van 3D modellen naar eigen ontwerp blijkt de studenten ook zeer enthousiast te maken voor het het betreffende vak.

DeskProto kan 3D geometrie inlezen uit elk 3D CAD pakket, bijvoorbeeld SolidWorks educational, via een STL file. DeskProto kan verder ook eenvoudige 2D freesbanen berekenen, bijvoorbeeld voor een simpel naambordje, en freesbanen genereren op basis van bitmap gegevens. Hierbij wordt van een willekeurige foto (JPG bitmap file) een 3D relief gemaakt, door per pixel de grijswaarde om te zetten naar een Z-hoogte.

Het gebruik van DeskProto is heel eenvoudig, door de begeleiding van een Wizard.
€ 395,00 excl. BTW
(€ 477,95  incl. 21% BTW)
USBCNCSoftware USBCNC
De USBCNC Software t.b.v. van de KM3D is gratis te downloaden.

Downloads
Software CNC-USB versie 3.49 Nederlandstalig (volledige versie - kosteloos!)

Handleidingen
Handleiding software USB-CNC Engelstalig
Prijs op aanvraag
Share |


Volg ons op Twitter
, .